Iz centra Beograda rešio da ode na selo: Evo u kakvom raju uživa Nikola Kojo, ovakva priroda vredi bogatstvo
Nikola Kojo, Foto: Z. Milutinovic/ATAImages

pogledajte

Iz centra Beograda rešio da ode na selo: Evo u kakvom raju uživa Nikola Kojo, ovakva priroda vredi bogatstvo

Svojevremeno je pokazao na društvenim mrežama svoj dom nedaleko od Sopota

Objavljeno:

Nikola Kojo gradsku vrevu je svojevremeno zamenio životom na selu. U selu Rogača glumac je napravio svoju oazu mira, daleko od gradskog saobraćaja i buke.

Iako ceni svoju privatnost i ne deli je često sa sedmom silom i ostatkom javnosti, svojevremeno je pokazao na društvenim mrežama svoj dom nedaleko od Sopota.

Kuća Nikole Koje nalazi se na livadi, okružena kukuruzom i poljima pšenice, daleko od prvog komšije. Veliko dvorište ovog prekrasnog imanja ima bazen, baštenski nameštaj, ali i trambolinu za njegove tri mezimice.

U dvorištu mogu da se vide pomoćne kućice i teren za basket, a glumac ovo parče raja održava s velikom ljubavlju. U tome mu pomaže i supruga Aleksandra i zajedno uživaju u idiličnom okruženju.

Podsetimo, pre desetak godina Kojo je imao ideju da napravi komunu za umetnike koji žele da pobegnu od grada. Planiralo se da brojne ličnosti iz sveta filma kupe placeve jedni pored drugih, ali usled različitih problema od ove ideje su odustali. Svi, osim Koja, koji se nije pokajao ni u jednom trenutku.

Bonus video:

01:09

Izjava Nikola Kojo: Srbija ima puno talentovanih mladih glumaca

(Espreso/Hello/Tamara Roksandić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.